DIRECT UW BOOTVERZEKERING AFSLUITEN

Over ons

De Bootpolisvergelijker is speciaal ontwikkelt door watersporters voor watersporters.

Voor wie bedoelt

Juist voor watersporters die het beheer van hun verzekering in eigen hand willen hebben is De Bootpolisvergelijker ontwikkelt. Daar staat niet los van dat onze specialisten altijd voor u klaar staan om u te assisteren bij vragen. Het een sluit het ander niet uit.

Wat kan online en hoe zit het met persoonlijk contact

Met het online afsluiten, muteren en schademelden zijn zaken die met de Bootpolisvergelijker eenvoudig te realiseren zijn waar ook ter wereld, maar ook het opvragen van een polis kan online gebeuren die u dan in PDF ontvangt via mail.

Nogmaals ook kunt u onze specialisten gewoon bellen op +31 (0)10 2909343.

Hulp bij schade

Al meer dan 8.000 trotse bezitters van een pleziervaartuig hebben voor ons gekozen. Overal ter wereld worden zij bij schade snel en adequaat geholpen. De verzekering van een boot kan door iedere tussenpersoon worden geregeld, maar schadeherstel aan een boot kan lang niet door iedere tussenpersoon worden georganiseerd. Wij maken het wel mogelijk. Wij ontzorgen ter plekke.

Stel, u beleeft een welverdiende vaarvakantie. U bevindt zich bijvoorbeeld op het IJsselmeer, de Zeeuwse wateren, de Waddenzee, Noordzee of op de Middellandse zee. Het laatste waarop u zit te wachten, is motorpech of andere schade aan uw vaartuig. Treden er onverhoopt tóch problemen op, dan beperken wij die voor onze cliënten tot een minimum. Wij hebben een wereldwijd netwerk en kan via lokale specialisten snel actie ondernemen. Wij zijn 24 uur per dag telefonisch bereikbaar. Na een schademelding brengen wij onmiddellijk een contactpersoon ter plaatse op de hoogte. Die regelt de reparatie of zorgt, bij grotere schade, voor een vervangend vaartuig of een hotelverblijf. Maar ook bij schades buiten Europa staan wij uiteraard direct voor u klaar.

 

BOOTPOLISVERGELIJKER.NL DIRECT VERGELIJKEN >>