DIRECT UW BOOTVERZEKERING AFSLUITEN

Diefstal maatregelen

PREVENTIE DIEFSTAL

Maatschappijen en diefstal maatregelen

Iedere maatschappij heeft zo zijn eisen op het gebied van diefstal maatregelen. Deze zijn over het algemeen opgenomen in de voorwaarden. Met name op diefstal maatregelen die genomen kunnen worden door de eigenaar heeft men in de voorwaarden duidelijk aangegeven. Zowel op het gebied van diefstal ter voorkoming van de gehele boot, maar ook de buitenboordmotor, apparatuur, bijboot, inboedel of onderdelen van de boot.

Verplicht of vrijwillige eisen

Bij diefstal zijn het verplichte items waarbij als sanctie bij het niet opvolgen daarvan kan leiden tot een afwijzing van een schade. Zo is er bijvoorbeeld een slotenlijst waarop door de maatschappij goedgekeurde sloten en kabels opgenomen zijn. Op de downloadpagina treft u dit overzicht aan.

Daarnaast zijn er dus ook diefstal maatregelen die op vrijwillige basis genomen kunnen worden om schade te voorkomen en waarvan dus geacht wordt dat deze standaard opgevolgd worden. Denk hierbij aan winterklaar maken, terug in het water na de winter, regulier onderhoud, gas aan boord, electra aan boord etc.


BOOTPOLISVERGELIJKER.NL DIRECT VERGELIJKEN >>